Zamry's FotoPage

By: zamri yusop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 13-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Peristiwa 12 September......

rizal yg rajin..
ternyata la saudara rizal mmg rajin
posing mase cube nak masuk dlm sungai..sejuk woo
View all 29 photos...
assalamualaikum...kali ni plak aku letak gambar mase aku g bbq kat gifu-ken.best woo..mandi sungai yg bersih dah jernih...1st of all nak ucapkan tima kasih kpd saudara jusoh yg menjadi penganjur program buat bbq kat sungai nie.memang best yg tak best nyer kami tertinggal sesuatu bende yg sangat penting...BOLEH KE KITE PANGGIL SUATU MAKANAN ITU SEBAGAI NASI LEMAK JIKA TIADA SAMBAL IKAN BILIS DAN TELUR REBUS? ya saudara sekalian..kami tertinggal sambal ikan bilis dan telur rebus..yg ade nasi ..nasi lemak la..dgn timun..nasib ade ayam panggang..best2.


Thursday, 9-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
NIT....

nie bilik..tp kat sini macam nie pon dah jadi rumah namer nyer
??
bekalan makanan...hehehe
View all 21 photos...
nie ler bilik kat university kat nagoya nie..alhamdulillah la sebab dapat masuk kat asrama nie...kalo duk kat rumah biase sewa mmg mahal..mahal sgt..kat mesia ade rumah yg sewa sampai RM1000 lebih sebulan ke???


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net